torsdag den 27. august 2009

Chris MacDonald

Hej alle IF'ere

Dem der har lyst kan komme med til Chris MacDonald foredrag onsdag d. 16. sep. kl 15.30-17.30.
I behøves ikke at "arbejde", men blot være med som gæster. Uanset om I vil hjælpe eller blot komme som tilskuer, så smid mig en mail, så reservere jeg en plads til jer ;)

kh Helle Øster Nielsen
idreatsfagligtforum@live.dk (direkte tilmelding)
helle_oster_nielsen@hotmail.com

2 kommentarer:

Helle Øster Nielsen sagde ...

Hej Alle

Så blev Chris MacDonald også en del af IF's historie.
Foredraget løb af staben onsdag d. 16. sep. 2009 Lærerseminariets Trøjborgsal - et vildt lækkert auditorium med alt udstyr i orden, dog med lidt panik uden en flip-over, som tilsyneladende er Chris' største kærlighed ;)

På trods af det leverede han som altid en utrolig fængende og bare-smæk-dig-på-lårene-underholdende præsentation af hans syn på sundhed med et udpluk af alle de faktorer, som influerer på vores alle sammens sundhed.

Efter to timers inspirerende viden gik man derfra med en nyfunden lyst til virkelig at gøre noget for sig selv, og passe på sig selv for også at få noget ud af dette liv, som vi er blevet givet. Vi er alle mennesker af en vis afstamning, men med viljestyrke har vi redskabet til at udføre kunne næsten hvad som helst i livet.
Dette har jeg taget til mig, og overvejet om, det ikke kan være i fysisk såvel som psykisk forstand?
Intet skal forhindre mig i at føre nogle drømme ud i livet, om det så skal gøre ad flere gange - prøv dig frem, du kan kun blive klogere før du har forsøgt.

Takker alle fra IF, der var så søde at møde op til mit andet projekt i If. Nu må vi se, hvad det næste bliver... :)

Kærligst Helle

Jens Bundgaard sagde ...

Det var et kanon fedt arrangement! Også sjovt at se den lange kø af interesserede, der måtte vente længe, før de fik besked på, om de kunne få lov at erstatte en ikke-fremmødt tilmeldt...
Alle havde en god eftermiddag, og Helle fortjener stor ros. Jeg glæder mig til at se, hvad Helle nu vil bruge sin energi på!
Måske et nyt projekt med nogle af de mange, der skrev sig på listen over interesserede i forhold til næste møde i Idrætsfagligt Forum - nemlig mandag den 28. september klokken 20.00 ved Frederiksbjerg hallen.