torsdag den 26. marts 2009

Opstartsfest

Nu er vi jo ved at komme godt igang med Idrætsfagligt Forum og det kræver da en opstartsfest!!!

Hvem har modt på at arrangere en temaeftermiddag med efterfølgende fest????

Jeg skal selvfølgelig nok stå for temaeftermiddagen, men mangler 2-3 friske medlemmer til at planlægge festen (hvor, hvad skal vi spise, sjov, løjer....) Der er selvfølgelig afsat økonomi til afvikling af temaeftermiddag og festen.

2 kommentarer:

Anne Sofie sagde ...

Hej allesammen

Jeg er nyt medlem, og jeg vil gerne være med til at arrangere opstartsfesten. Jeg har idag brainstormet med Christina og Kamilla (hun er også nyt medlem) om, hvordan vi synes den kunne forløbe.
Vi tænker noget i retning af at leje ASA's kantine og måske en hal og så lave noget spas. Vi kunne mødes ved eftermiddagstid og dyrke noget sport sammen, fx parkour, yoga el. capoiera et par timer og så bade og klæde om. Så kunne vi holde noget idéudvekslingsmøde inden vi mødes omkring noget god mad og vin og mingler.
Så hvis der er nogen, der har gode ideer el. lyst til at give en hånd med, skal I bare komme an.
DATOEN ER 30/5 SÅ SÆT ALLEREDE NU KRYDS I KALENDEREN.
Jeg glæder mig til at møde jer allesammen.
Venlig hilsen
Anne Sofie

Kamilla Høtoft sagde ...

Så har jeg da også lige mulighed for at sige pænt goddag. Jeg hedder Kamilla Høtoft og er sammen med Anne sofie et af de nyeste medlemmer af IF. -Og jeg glæder mig meget til at møde jer allesammen til vores store opstartsfest. Så husk allerede nu at sætte datoen af i kalenderen, så vi har mulighed for at hilse på hinanden allesammen.
Vend endelig tilbage hvis du sidder inde med en god idé til, hvordan vi kan kickstarte vores forum med manér, så vil Anne Sofie og jeg gøre alt hvad vi kan for at samle det hele sammen til en hyggelig og spændende dag.
Mange hilsner
Kamilla